Welkom op de OCMW-website van Sint-Gillis

De Openbare Centra voor Maatschappelijk Werk (OCMW’s) hebben als opdracht voor iedereen leefomstandigheden te garanderen die beantwoorden aan de menselijke waardigheid. Daartoe bieden ze een brede waaier van sociale bijstand aan waarop kansarme burgers van de Commune onder bepaalde voorwaarden een beroep kunnen doen. Deze hulpvragen worden onderzocht door een sociaal werker en vervolgens al dan niet goedgekeurd door de Raad voor Sociaal Actief van het OCMW.

metro/squelettes/objets/article/inclure/inc-fiche
metro/squelettes/objets/sommaire/inclure/inc-carousel-home

Steun

metro/squelettes/objets/sommaire/inclure/inc-raccourcis

Het OCMW van Sint-Gillis

Jeugd

Senioren

Ben je een professional?

Migranten

Contactgegevens

pers

Heeft u een vraag?

metro/squelettes/objets/sommaire/inclure/inc-raccourcis
Openingstijden

 Van maandag tot vrijdag
 Van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur

Nieuwe aanvragen bij de algemene sociale dienst worden, zonder voorafgaande afspraak, elke werkdag van de week tussen 8u en 11u45 georganiseerd.
Elk verzoek buiten deze tijd (d.w.z. 11:45 uur tot 12:30 uur en 13:00 uur tot 16:00 uur) wordt niet gevalideerd in ons nieuwe verzoekregister. Onze diensten voorzien er in dit geval echter in om u een document te geven dat uw aanwezigheid in onze diensten bevestigt om een ​​nieuw verzoek in te dienen (met de datum en tijd van uw aanwezigheid bij ons) en u uit te nodigen om de volgende dag(en) te vertegenwoordigen in het geplande tijdslot met inachtneming van uw verzoek op de dag van uw eerste presentatie


Design & développement Franck Halatre web developpeur web designer
Bruxelles Belgique
franck@artinthebox.be